Det sundere alternativ er et skridt på vej mod et sundere Danmark

Det sundere alternativ er et skridt på vej mod et sundere Danmark

Sponsoreret artikel

I et Danmark, hvor der er utrolig meget fokus på sundhed dagen i dag, skulle man tro, at overvægt og sygdom ville ligge på et minimum. Men det er faktisk langt fra tilfældet. Næsten halvdelen af den danske befolkning lider af overvægt eller svær overvægt, hvilket er alt for mange. Rigtig mange forsøger igennem årene at tabe sig, men en stor procentdel af disse ender med at give op, fordi de føler det som en alt for stor udfordring, eller fordi de simpelthen mangler motivationen til det. Derfor bliver vi nødt til at inspirere hinanden og sætte os mål og delmål sammen, så vi hånd i hånd kan marchere mod et sundere og bedre Danmark, hvor det ikke er negative statistikker, der hersker.

Spis sundere

Du har hørt det før, men maden er simpelthen noget af det vigtigste, når du skal tabe dig og blive sundere. Det nytter ikke noget at spise fed mad og junkfood hver eller hver anden dag, hvis du gerne vil blive sundere, og det er der faktisk rigtig mange, der gør. Det kommer sig især af, at mange ikke orker at lave mad eller mangler inspiration i køkkenet.
Af den grund kan det være en rigtig god ide at danne en madklub med nogle, der også har intention om at begynde at spise sundere. På den måde kan I i fællesskab give hinanden inspiration til hverdagen og weekendens madplaner.

Skær ned på rygningen eller stop helt

Rygning er en af de ting, der fylder meget i den danske hverdag for mange mennesker. Antallet af rygere er faldet, men det er stadig ikke godt nok. Rygning er både skidt for dig, dine medmennesker og miljøet. Det er ikke sundt for dig, fordi du ødelægger din kondition og dine indre organer. Dine medmennesker bliver udsat for passiv rygning, når du ryger omkring dem, og derfor bliver deres krop også påvirket. Det har konsekvenser for miljøet, fordi rigtig mange mennesker smider deres skodder i naturen, og det tager utrolig mange år for naturen at nedbryde dem.

Der er altså mange gode grunde til, at du bør stoppe med at ryge eller i det mindste skære ned på det. Du kan skære ned på dit forbrug af cigaretter, men du kan også vælge at købe en e-cigaret. Denne er nemlig både billigere og sundere. Du kan finde en e-cigaret på www.elekcig.dk.

Find cyklen frem

En rigtig stor del af den danske befolkning benytter sig af bilen, selvom det ikke er nødvendigt. Ofte ville det være meget lettere at benytte den offentlige transport eller cyklen. Det er både billigere for dig i længden, sundere for din krop, og du gør en indsats for miljøet. Den offentlige transport kører jo uanset hvad, og derfor kan du lige så godt benytte dig af den i stedet for at tænde bilen unødvendigt. Det er ofte også begrænset, hvor meget tid du egentlig sparer ved at tage bilen i stedet for den offentlige transport. I storbyerne er det faktisk også hurtigere at benytte cyklen end bilen eller offentlig transport.


Udgivet

i

,

af

Tags: